ANNOUNCEMENTS

Thirrje pƫr partneritet

23.02.2017

Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI),  njofton se Université libre de Bruxelles, Belgium  i cili planifikon  të koordinojë një projekt nën Thirrjen Science with and for Society Topic SwafS-11-2017: Science education outside the classroom të programit Horizon 2020 është duke kërkuar partneritet.

Për informacion më të detajuar ju lutemi të kontaktoni Zyrën e Kërkimit.